Привіт всім , дорогі читачі! 😉 Багато людей, особливо з читачів цієї статті, люблять омлет. Омлет – чимось схожий на яєчню , тільки смак і форма у нього своя , специфічно смачна. Готується він також з яєць і вершкового масла , тільки тут ще треба буде додати молока або вершків .
Так, друзі , ви правильно мене зрозуміли. Сьогодні ми поговоримо про те , як правильно приготувати омлет з яєць з молоком на сковороді. Зробити це насправді дуже просто , як може здатися на перший погляд. Для початку нам потрібно скласти невеликий список потрібних нам продуктів для приготування смачного омлету. З цим списком ви можете ознайомитися нижче .
Отже , нам знадобитися:
- Яйця . (Кількість штук залежить від розміру обраної сковороди. Зазвичай береться від 4 -ох до 8 -ми яєць. )
- Молоко або вершки. ( На кожне яйце приблизно 3-4 столових ложки молока або вершків . )
- Вершкове масло. (100-150 грам).
- Сіль / перець за смаком.
Як приготувати омлет ?
- Візьміть миску і розбийте в ній яйця. Ретельно помісіть і збийте яйця до того моменту , поки не з’явиться гарненька пінка. Для кращого ефекту – збивайте яйця окремо . У сенсі – жовток окремо від основи. Ще можете додати борошно. Так омлет вийде більш , так би мовити , щільним.
- Далі додайте в миску все підготовлене заздалегідь молоко або вершки / кефір / воду і що-небудь на зразок того. Знову ж перемішайте як слід.
- Посоліть / Поперчіть за смаком.
- Поставте на плиту сковорідку , дочекайтеся , коли вона гарненько нагріється , змастіть її вершковим маслом.
- Виллєте туди весь вміст , який у вас вийшов.
- Зменшіть потужність плити до середнього рівня.
- Готуйте кілька хвилин , до тих пір , поки края омлету не набудуть білого кольора. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму.
- Почекайте ще кілька хвилин , поки не побачите таку ж ситуацію і в серединці вашої страви . Як зрозумієте , що омлет підсмажився і готовий – подавайте ваше чудове блюдо до столу!
Ось і все. Приємного апетиту! 😉